Kulturboka - Föreställningar

Du väljer dag och tid i tabellen nedan. Klicka på knappen Boka på aktuell rad för att öppna sidan där du bokar plats. Är föreställningen fullbokad har du möjlighet att ställa dig i kö genom att klicka på knappen Köa. Avbokar någon kan vi då kontakta dig.


HUNDEN - EN CLOWNFöRESTäLLNING OM EN MYCKET ENSAM HUND På FLYKT SOM FINNER ETT VäNNER OCH ETT HEM. med Dotterbolaget Teater

För ålder 4-6 år. I antal max platser räknas endast förskolebarn.

En tidig morgon, precis när Couscous och Lala öppnat sin kebabvagn får de besök av en mycket ensam hund. Högst motvilligt börjar kvinnorna tycka om den, hunden blir deras vän och förtrogna. Men en dag knackar hälsoinspektören på och den nya vänskapen ställs på prov. Hur mycket ska man riskera för att hjälpa? Hur mycket skall man dela med sig och vad kan man kräva när man behöver hjälp?

Det här är en lekfull föreställning om att hjälpa och hjälpas åt. Att mötas över språkbarriärer, missförstånd och om att lära känna sig själv genom andra. Pedagogiskt material finns för skapande skola.

Medverkande: Virigina Librado, Nasreen Aljanabi Larsson, Anna Dahlqvist
Regi: Camilla Persson
Scenografi kostym och foto: Sigyn Steqvist
Scenografiassistent: Johanna Hedlund

Vår teatervärd prickar av er vid ankomst.

Varmt välkomna!

Näringslivs- och utvecklingsenheten och Kultur- och fritidsförvaltningen, Österåkers kommun


dag och tid lokal riktar sig till max
platser
lediga
platser
boka
Antal föreställningar av HUNDEN - EN CLOWNFöRESTäLLNING OM EN MYCKET ENSAM HUND På FLYKT SOM FINNER ETT VäNNER OCH ETT HEM.: 0